PROMOCIÓ ESPORTIVA

Quart per l´Esport ofereix activitats i esdeveniments oberts i gratuïts per a tota la ciutadania en col·laboració amb altres associacions del poble amb l'objectiu de donar major visibilitat a la pràctica esportiva i fomentar hábits saludables.

Esdeveniments esportius:

Yoga en el rio:

Data: 2 de Març de 2022

 

Hora: 11.30 a 14.00 hrs

 

El matí del dia 2 de Març, Quart per L’Esport va col·laborar amb l'Ajuntament de Quart de Poblet en la realització d'un esdeveniment de Ioga en el Riu. Al costat de les Àrees de Medi ambient i Persones Majors, la nostra monitora *Manoli va oferir una classe on contactar amb la naturalesa en un entorn tan especial com és el llit del riu Túria.

 

En aquest esdeveniment van participar algunes de les alumnes de la nostra activitat de Ioga que habitualment es realitza a la Sala Wellness de Quart per L’Esport, i a les quals es van sumar diverses persones que van realitzar la seua inscripció directament amb la Fundació Limne.

 

També comentar que aquest esdeveniment va ser capturat per les cambres de A punt en un reportatge que va retransmetre el dia.

 

 

 

Masterclass Kangoo Jumps:

Data: 29 d'Abril de 2022

 

Hora: 22.30 a 23.30 hrs.

 

Dins del programa de Quart de Nit, en aquesta ocasió es va oferir l'activitat de Kangoo Jumps.

 

 

La sessió anaba dirigida als adolescents de Quart de Poblet, i a la qual van assistir més de vint xics i xiques que van gaudir d'una classe dirigida per la nostra monitora Luisa Barberá.

 

 

 

Jornada Marcha Nórdica:

Data: 5 de Juny de 2022

 

Hora: 10.00 a 11.30 hrs.

 

 

Realització d'una jornada de marxa nòrdica amb punt de partida en el poliesportiu municipal, inclosa dins de les activitats per a la celebració del Mes d'Esport

 

En primer lloc es realitza una xicoteta sessió d'aprenentatge de la tècnica de l'ús de bastons en la pista de graveta del poliesportiu, eixint després a realitzar una xicoteta ruta pels voltants del nou PAI del Molí de L’Animeta.